Ponuda koju je teško odbiti: Žena će budućem suprugu platiti 1,3 milijuna dolara za seks

Ponuda koju je teško odbiti: Žena će budućem suprugu platiti 1,3 milijuna dolara za seks

FOTO: Shutterstock

JEDNA razvedena žena iz Saudijske Arabije u potrazi za "novim izabranikom svog srca", odlučila se na vrlo neobičan pothvat. Naime 33-godišnjakinja će muškarcu koji je spreman postati njezin suprug platiti čak 1,3 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Da bi pronašla idealnog muškarca, neimenovana bogatašica objavila je oglas u jednim novinama, jer se, tri godine nakon završetka tradicionalno sklopljenog braka, spremna ponovno vezati. No, to će učiniti samo pod uvjetima koje je strogo propisala tzv. mysar ugovorom i na koje budući suprug bez prigovora mora pristati. Ugovor budućeg partnera ne obvezuje na zajednički suživot, nego samo na redovne seksualne odnose, prenosi Emirates 24/7."Od prvog sam se supruga razvela jer nije bio spreman izvršavati svoje bračne obaveze i jer me oženio samo zbog novca. Sad sam opreznija i tražim onoga kojeg ne zanimaju moje financije. Potraga za idealnim partnerom postala je moja opsesija i neću stati dok ga ne pronađem", rekla je žena kojoj se zainteresirani mogu javiti putem časopisa Sayidaty.

Iako su u Saudijskoj Arabiji dozvoljeni tzv. mysar brakovi, mnogi tradicionalisti smatraju ih legaliziranim oblikom prostitucije. Žene u takvim bračnim zajednicama često gube svoja prava, a statistike govore da čak 80 posto takvih brakova završi razvodom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara