Posrnuli roker priznao: Halucinirao sam, slijedio sam anđela koji mi je sjedio na autu

Posrnuli roker priznao: Halucinirao sam, slijedio sam anđela koji mi je sjedio na autu

Screenshot: YouTube

NAKON sloma krajem prošle godine, koji je bio popraćen u svim svjetskim medijima, frontmen Creeda Scott Stapp sad je priznao da boluje od bipolarnog poremećaja.

Krajem 2014. godine Stapp je tvrdio da mu je porezna zamrznula račune i da su njegova "ljudska prava ugrožena" te da je zbog toga postao beskućnik. Također, članove obitelji optužio je da su članovi ISIS-a, a da on mora ubiti Obamu, a sad je za People kazao da pati o bipolarnog poremećaja zbog kojeg ima ekstremne nekontrolirane promjene raspoloženja te da su nedavni događaji bili "psihički slom koji su uzrokovale godine zlouporabe droge i alkohola".

"Halucinirao sam. Vozio sam se SAD-om mjesec dana, slijedio anđela kojeg sam vidio na haubi svog automobila. U takvom stanju svijesti mislio dam da mi obitelj ima veze s ISIS-om i da su mi oteti milijuni dolara kako bi se financirao terorizam. Sve to bila je glupost. Nisam bio pri sebi", kazao je.

Dodao je da mu je isprva bilo teško prihvatiti dijagnozu: "Uz to se veže određena stigma. Ali supruga Jaclyn mi je stalno govorila: 'Prigrli to. Mi te volimo'. Na kraju je to postalo pravo olakšanje, jer smo napokon imali odgovor".

Za kraj je kazao i da je odlučan u namjeri da napravi sve da ozdravi te da je na terapiji i redovito uzima lijekove: "Sretan sam što sam živ. Ništa mi nije više važno od moje trezvenosti". Njegova je supruga dodala: "Znala sam da se nešto događa godina, ali nisam mogla točno odrediti što".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara