Postao zvijezda jer prati curu po svijetu, a najnovije fotke proglašene su najboljima dosad

Postao zvijezda jer prati curu po svijetu, a najnovije fotke proglašene su najboljima dosad

Foto: Instagram

DOSAD ste vjerojatno čuli za Murada Osmanna, ruskog fotografa koji na Instagramu objavljuje fotografije iz svih dijelova svijeta, uz hashtag #followmeto. Sigurno ste već vidjeli njegove fotografije, a ako vam i dalje ne "zvoni", to su fotke na kojima je u prvom planu njegova prezgodna djevojka koja ga drži za ruku dok obilaze svijet.

S obzirom na to da je na nekim fotografijama manekenski građena djevojka u kupaćem kostimu, mnogi su rado gledali njegove fotografije samo zbog nje.

Nakon što je obišao pola svijeta, Murad i njegova djevojka Natalia Zakharova otišli su u Indiju, a fotografije koje su tamo nastale neki proglašavaju najboljima do sada.

Na fotografijama je Natalia odjevena u tradicionalne sarije, što fotografijama daje na mistici. Ispred nje nalaze se najpoznatije indijske znamenitosti, poput Taj Mahala. Par je posjetio Delhi, Udaipur, Varanasi, Jaipur i mnoga druge mjesta. 

U nastavku pogledajte fotografije koje su nastale na putovanju. 

 

#followmeto Jama Masjid mosque in New Delhi with @yourleo. It is the largest mosque in India and its scope amazes you. There is a very loud market surrounding it and yet with every step as you walk inside you become more and more peaceful and relaxed.

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara