"Potpuno sam opsjednuta": Po čitave dane ganja poznate ličnosti i fotka se s njima

Foto: Instagram

VANESSA SKY ELLIS na prvi je pogled samo obična 26-godišnjakinja, no ima posve neuobičajen hobi.

Radi kao konobarica, a slobodno vrijeme provodi na ulicama, pred hotelima i u klubovima u New Yorku loveći celebrityje svih vrsta. Taj je hobi, kako sama tvrdi, naslijedila od svoje majke koja je preminula 2007. godine od srčanog udara.

"Osjećam potrebu hvatati poznate ličnosti baš kako je to moja majka radila", objasnila je Vanessa. "Potpuno sam opsjednuta, ali to je nešto u čemu stvarno uživam".

U svojoj kolekciji već ima oko deset tisuća "selfieja" s poznatima poput Brada Pitta, Lady Gage, Matta Damona i Johnnyja Deppa, a skupila ih je zahvaljujući "napornom radu". Naime, ona ponekad čeka i po 12 sati pred hotelom ako vjeruje da se u njemu skriva neka zvijezda, no osjećaj kad je napokon uhvati i fotografira se s njom je, tvrdi, najbolji na svijetu.

"Zvijezde poput Lady Gage su jako ljubazne, uvijek stanu i fotografiraju se s fanovima, dok one druge, poput Brucea Willisa, to nikad neće učiniti", pojasnila je te se pohvalila kako u New Yorku bez problema može u samo dva do tri tjedna uslikati barem stotinu zvijezda, piše Daily Mail.

Iako zbog svog hobija ponekad spava po samo dva sata dnevno, Vanessa ne planira odustati od ove zanimacije. Njenom je ocu bitno da se može sama uzdržavati, a smisao u načinu na koji ona provodi slobodno vrijeme ne vidi, ali ga ni ne smeta.

Na uvjerljivo prvom mjestu joj je Johnny Depp. "On je najljepši čovjek na svijetu; ima 50 godina, ali je prekrasan. Nikad nisam ni pomišljala prevariti svog dečka s nekom zvijezdom, ali koja bi djevojka odoljela ako joj se ukaže prilika s Johnny Deppom?", našalila se Vanessa te dodala kako mnogi njen hobi smatraju ekstremnim i besmislenim, no to je ni najmanje ne zanima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara