Potvrđeno je, traju pregovori za povratak "Dosjea X"!

Potvrđeno je, traju pregovori za povratak "Dosjea X"!

Foto: Press

IZVRŠNI direktori Fox TV Groupa, Dana Walden i Gary Newman ove su subote novinarima objavili vrlo sretne vijesti o vraćanju "Dosjea X" na male ekrane. Osim toga, dodali su da bi "u tren oka" vratili i "Zakon braće" ("Prison Break").

"Istina je da smo pregovarali oko 'Dosjea X'", kazao je Newman i dodao: "Nadamo se da ćemo ih moći vratiti u nekom trenutku". Najveći problem trenutno su drugi projekti Davida Duchovnyja i Gillian Anderson. Duchovny snima seriju o ubojstvima Charlesa Mansona, "Aquarius", dok Anderson ima dvije serije koje se emitiraju, "The Fall" i "Hannibal".

"Malo je teško. Ne znam koliko se brzo sve skupa može dogoditi s obzirom na rasporede zvijezda. Ali razgovori su u tijeku", dodao je Newman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
S druge strane, kazao je da su ga nedavni napisi o snimanju novih epizoda "Zakona braće" iznenadili, ali potom kazao: "Jasno smo dali do znanja tijekom prošlih godina da bismo 'Zakon braće' vratili u tren oka". Naravno, u pitanju bi morao biti prequel (spoiler pet godina nakon kraja serije: Michael Scofield umre na kraju serije koja je završila s emitiranjem 2009. godine).


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara