Povodom blagdana ili smaka svijeta? Hrvati posebno inspirirani za šašava pitanja Vladi

Povodom blagdana ili smaka svijeta? Hrvati posebno inspirirani za šašava pitanja Vladi

Screenshot: Facebook

U BLAGDANSKO doba godine Hrvati su posebno raspoloženi za vrckavu komunikaciju s Vladom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Na njihovoj se Facebook stranici svako malo mogu pronaći zanimljivi upiti maštovitih građana, ali čini se da nas je neimaština u kombinaciji s predstojećim blagdanima posebno inspirirala.

Barem se tako da zaključiti ako pogledamo što se danas sve dogodilo na Vladinu Zidu: Te Zombix tako je prije četiri sata napisao: "Proaktivno tražim posao. Javljam se na skorašnji natječaj za ravnatelja agencije za praćenje zbrinutosti velebitskih jelki", a njegov zahtjev još uvijek nije dobio nikakav komentar.

Nešto sretniji od njega bio je drugi "bundžija" koji je dobio jasan i koncizan odgovor na svoje pitanje: "Gospodo iz Vlade. Je l' možete urgirati da se maknu "Ruža vjetrova" i "Larin izbor" s televizijskih ekrana? Pa koliko su tih epizoda snimili? 3000 možda. I onda da još plaćam TV pretplatu...kako da ne. Na televiziji nema ništa osim turskih, španjolskih i naših sapunica. Hebamu vrag mater i televiziji". Kratak je Vladin odgovor glasio: "Vlada nema takve ovlasti", što korisnika nije smelo već je zaključio da to onda znači da "nek narod trpi zlostavljanja preko ekrana".

A kako ne bi sve bilo nevezano za aktualni smak svijeta pobrinuo se još jedan mladić: "Draga naša Vlado, sutra je 21. 12. 2012. Smak svijeta! Je li vas strah? Ma ne mora vas biti! U Hrvatskoj nije ništa uspjelo pa neće niti to".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara