Poznati novinar otkrio tajne slavnih: Većina glumaca su gay, Hugh Jackman voli svinganje i "životinjski kaos"

Poznati novinar otkrio tajne slavnih: Većina glumaca su gay, Hugh Jackman voli svinganje i "životinjski kaos"

Foto: Instagram; Twitter

"RADIO sam intervju s Courtney Love dok je ona bila skroz gola u kadi, a kasnije sam, dok sam ju čekao da siđe, pronašao kutijicu u kojoj su bile stidne dlake Kurta Cobaina", opisuje jednu od svojih dogodovština poznati showbizz novinar Kevin Sessums u svojoj novoj knjizi, točnije memoarima, pod nazivom "I left it on te mountain".
 
 
U memoarima se mogu naći i mnoge druge anegdote i doživljaji koje je Sessums skupljao tijekom svoje dugogodišnje novinarske karijere, a, između ostaloga, navodi i zgodu kada je kraj njega jednom prošla Ann Nicole Smith i "toliko smrdjela da je to bilo nalik izbljuvku".
 
Navodi i da mu je u jednom razgovoru Daniel Radcliff priznao da mu laska kada se za njega "zapali neki gay" te da je, otkad radi u kazalištu, većinom okružen gayevima i da mu je to sve jako zanimljivo.
 
 
Sessums, koji je zapravo smatram "jednim od njih" i više je bio tretiran član ekipe na tulumima i okupljanjima slavnih, nego novinar, jednom je prilikom, kako navodi, intervjuirao i glumca Alana Cumminga koji mu je priznao da je biseksualac te da je u braku s partnerom Grantom Shafferom.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
"A Tony Curtis mi je u jednom razgovoru priznao da godinama nije spavao s muškarcima te da je zaljubljen u Yula Brynnera", navodi Sessums, kako prenosi Daily Mail. U razgovoru s Hughom Jackmanom, glumac mu je otkrio da bi volio da je živio u New Yorku 70-tih godina i da je mogao posjetiti svingersku sobu kluba Plato Retreat. "Rekao mi je da mu se jako sviđa ideja životinjskog kaosa i podilaženja strastima"; kaže Sessums.
 
 
S pokojnim Heathom Ledgerom, Sessums je, kaže, pušio travu jednom prilikom u Pragu i zajedno su uživali promatrajući Mjesec. "Prepričao sam to kasnije njegovoj udovici Michelle", otkriva Sessums. 
 
59-godišnji Sessums, koji je kao dijete izgubio oba roditelje, a kasnije je zlostavljan u dobi od 13 godina, otkrio je i neke svoje tajne - o dugogodišnjoj borbi s ovisnošću, o manijakalnom uživanju kokaina kao i o životu nakon što je saznao da je HIV pozitivan. U svojoj je bogatoj karijeri pisao za poznate magazine i časopise poput Vanity Faira, Daily Beasta, Allurea i Parade, a posljednjih godina, kako navodi, pronašao je "mir i oprost" u penjanju na Kilimanjaro te kroz hodočašće Camino de Santiago.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara