Poznati stand up komičar Reginald D. Hunter dolazi u Lisinski

Poznati stand up komičar Reginald D. Hunter dolazi u Lisinski

Foto: Press

KONCERTNA dvorana Vatroslava Lisinskog i program London Calling Comedy u suradnji s Mick Perrin Worldwide i Mandy Ward Artist Management odlučili su jesen u Lisinskom započeti s novom dozom vrhunskog humora na engleskom jeziku.

Nakon rasprodane turneje po Velikoj Britaniji, Australiji, Novom Zelandu i Skandinaviji američki komičar s britanskom adresom Reginald D. Hunter dolazi u Zagreb.

Ljubitelji humora na engleskom jeziku imat će priliku uživati u njegovoj skoro dvosatnoj predstavi REGINALD D HUNTER IN EUROPE: A NIGGA RUNS THROUGH IT – koja u malu dvoranu Lisinskog stiže u četvrtak, 2. listopada 2014. u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U 15 godina komičarske karijere Reginald je postao jedno od najupečatljivijih komičarskih imena u Velikoj Britaniji.

Životno iskustvo dječaka s američkog juga te oštar kontrast sa sadašnjim životom odraslog crnog muškarca u Britaniji, neupitno su utjecali na njegov humor.

Hunter je redovan gost britanske televizije i tamošnjih najpoznatijih komičarskih programa – Have I Got News For You (BBC), Live at the Apollo (BBC 1), It’s Only A Theory (BBC 4), 8 Out of 10 Cats (Channel 4).

Međunarodna politika, kulturološke varijacije s obje strane bare, seks i ljubavne veze njegove su muze. Reginald je vrlo iskren, materijal mu je kontroverzan i izuzetno zabavan a nastup… dođite i uvjerite se sami. Požaliti sigurno nećete.

Ulaznice po cijeni od 100 kn potražite na blagajni Lisinskog (uzmite u obzir da od 12.7. do 1.9. blagajna ne radi) ili online na LINKU (www.ulaznice.hr)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara