Pradu ne nosi samo vrag: Upoznajte svećenicu koja nosi minicu i visoke štikle

Pradu ne nosi samo vrag: Upoznajte svećenicu koja nosi minicu i visoke štikle

Foto: Twitter

ZA Sally Hitchiner može se sa sigurnošću reći da je sve osim uobičajena svećenica. Na svom Twitter profilu ona se opisuje kao "anglikanska svećenica, vjerski savjetnik, prezenter i pronalazač neobičnih stvari".

Također, ova se 32-godišnja svećenica anglikanske crkve prošlog je vikenda pozirala za jedan časopis u ekstravagantnim modnim kombinacijama, a slike su objavljene pod naslovom "Svećenica nosi Pradu". Između ostalog, ona se bavi nečim što je nazvala "teologija mode" koja se, prema njenim riječima, može objasniti time da se čovjek počinje dobro osjećati iznutra, ako mu je vanjština zadovoljavajućeg izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako se velečasna Sally slikala odjevena kožnu jaknu Frances Leon koja vrijedi oko 600 eura, Pradinom topu od oko 620 eura i uskim kožnim hlačama od 1300 eura. Iako si malo tko od njene pastve može priuštiti tako skupu odjeću, Sally naglašava kako ju je i ona samo pozajmila za snimanje. S obzirom na skromnu svećenićku plaću, modni brend njenog izbora je moderan, ali mnogo jeftiniji - Top shop.

"Moja odluka da se fotografiram za modni časopis bila je na neki način inspirirana prošlomjesečnim glasanjem Generalnog sinoda Anglikanske crkve, kojim je odlučeno da žene neće moći postati za biskupi. S tim se ne slažem, kao feministica, mislim da ženama ništa ne treba uskraćivati. Postoji shvaćanje da Boga, barem kada je riječ o svećenicima, zanimaju samo sredovječni muškarci", naglasila je Hitchiner .

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara