"Pras, pras, p-ras!": Ne znaš što je luđe, "Isus koji mrzi crnce" ili izjave svjedoka

"Pras, pras, p-ras!": Ne znaš što je luđe, "Isus koji mrzi crnce" ili izjave svjedoka

Screenshot: YouTube

BESKUĆNIK Kail koji je sa sobom nosio sjekiricu postao je heroj nakon što je spasio ženu iz opakog zagrljaja ludog rasista koji je tvrdio da je reinkarnacija Isusa.

Naime, 54-godišnji Jett Simmons McBride autom se zabio u crnog zaposlenika plinare prikliještivši ga za vozilo. Nakon toga, izašao je iz auta i nastavio ga udarati. Tanya Baker, jedna od svjedokinja, pokušala je zaustaviti Simmonsa nakon čega ju je "ludi Isus" pokušao ubiti grljenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govorio je da je Isus Krist i da će nas sve spasiti, ali da prije toga moramo Zemlju oslobodimo od crnčuga", rekla je Tanya za KMPH.

Beskućnik autostoper Kai u trenutku nesreće nalazio se u vozilu s "Isusom koji mrzi crnce i ubija zagrljajima", a reporterima je rekao: "Lik toliko velik mogao je toj ženi slomiti vrat samo tako. Jebeno sam mu se prišuljao s leđa i udario ga sjekiricom - pras, pras, p-ras!".

Kai ga je na kraju uspio onesposobiti, a povrijeđeni radnik brzo je prevezen u lokalnu bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Naravno, Kai je ubrzo postao internet zvijezda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara