Prava motivacija? Zaručnik je ostavio netom prije svadbe pa smršavila 45 kilograma

Foto: Shutterstock

IAKO je trebala stati pred oltar, 31-godišnju Pamelu Doyle zaručnik je ostavio u posljednji trenutak, a ona je tad donijela odluku da će preuzeti stvari u svoje ruke i smršaviti, jer je njena debljina bila razlog prekida.

"Moj me bivši dečko ostavio jer se nije mogao nositi s mojom težinom i problemima s kojima se često suočavaju pretili ljudi. To ga je činilo jako nesretnim. Bila sam očajna kad me ostavio, ali sam shvatila da mi je upravo to trebalo u životu kako bih posložila neke životne prioritete", rekla je ova telefonska operaterka za Daily Mail. Ona se tijekom dijete odrekla svih onih stvari u kojima je prije redovito uživala poput pomfrita, hamburgera, gaziranih pića i sl. U skidanju kilaže pomagao joj je osobni trener s kojim je redovito trenirala. Britanka je u vrlo kratkom razdoblju uspjela smršaviti čak 45 kilograma pa sada ima 62.

"Krila sam se od ljudi jer me bilo sram. Redovito sam kupovinu obavljala preko interneta kako ne bih nikoga srela. Sada se pak osjećam nevjerojatno jer mi se vratilo samopouzdanje. Najbolje sam se osjećala kad me moj bivši dečko vidio jer je bio u potpunom šoku", rekla je Pamela koju je dečko tijekom veze neprestano poticao da smršavi, no ona nije imala želje ni vremena da to napravi, zbog čega ju je on naposljetku i ostavio.

Pamelinu transformaciju pogledajte ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara