Preminuo mladi autor memea o Ryanu Goslingu, glumac se od njega oprostio na najbolji mogući način

Preminuo mladi autor memea o Ryanu Goslingu, glumac se od njega oprostio na najbolji mogući način

Screenshot: Twitter

SJEĆATE li se filmića u kojima Ryan Gosling ne želi jesti pahuljice?

Prije dvije godine mladi filmaš Ryan McHenry osmislio je meme na temu "Ryan Gosling ne želi jesti žitne pahuljice" koji su se velikom brzinom proširili internetom i stekli golemu popularnost. McHenry je filmiće objavljivao na svojem Vineu, a iako je sve skupa staro tek dvije godine, već odavno je steklo kultni status.


A u njemu više neće moći uživati njihov tvorac, Ryan McHenry, koji je nakon dugotrajne borbe s rakom kostiju preminuo ove nedjelje u dobi od samo 27 godina.

Iako se nisu nikad upoznali Gosling se preko Twittera oprostio do McHenryja napisavši: "Moje srce je s obitelji i prijateljima Ryana McHenryja. Osjećam se sretno što sam mogao biti dijelom njegova života na neki sitan način". Osim toga, objavio je i video u kojem je napokon pojeo pahuljice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McHenryju je bolest dijagnosticirana šest mjeseci nakon što je svijetu predstavio svoj meme. Nakon toga objavljivao je na Twitteru i Vineu selfieje, videa i priče o svojoj borbi s rakom, izvještavajući fanove iz bolničkog kreveta. Krajem 2013. godine fanovi su se organizirali i skupili 10.000 dolara kako bi mu pomogli da se vrati u normalan život nakon operacije noge. Nažalost, ona nije bila dovoljna da zaustavi širenje raka.

McHenry je svojedobno za Verge kazao da jedini zaključak čitave priče s njegovim filmićima vidi u tome da Gosling osobno na njih reagira.

 


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara