Priča beogradskog žigola: U jednoj večeri zaradim više nego moj otac u mjesec dana!

Ilustracija: Shutterstock

MLADIĆ s juga Srbije bavi se prostitucijom, a za Blic je ispričao ponešto o svojem poslu.

On je student, "za kojim se okreću i muškarci i žene" i već je zaradio dovoljno novca za stan u elitnom dijelu Beograda, a sam za sebe otvoreno kaže da je "muška kurva".

Tvrdi da je u posao ušao neprimjetno, uživajući u zavođenju beogradskih gospođa i prihvaćajući njihove darove: parfeme, odjeću, putovanja. Da bi jednog dana odlučio da više ne želi ovisiti o njihovoj darežljivosti, već da će svoje usluge i naplaćivati. Nakon toga posao je proširio i na muškarce.

"Radim isključivo na preporuku. Moja najniža tarifa za jednu večer je veća od plaće mog oca koji predaje u školi", kazao je za Blic, ali i dodao da jako puno troši: na kozmetiku, vježbanje i općenito održavanje izgleda te život na visokoj nozi, koji uključuje i putovanja.

Govori engleski, njemački, španjolski i francuski i sve se više okreće prema Europi jer kaže da je Beograd postao premalen za njega. "Još par godina, najviše pet. Poslije više ne želim ovo raditi", kazao je i dodao da se u budućnosti nada poslu u jednom ministarstvu. Tvrdi da tamo ima jake veze i da bi već sutra mogao početi raditi te dodaje: "Kakav hit bi bila moja autobiografija...".

Osim toga, ispričao je i jednu "anegdotu" s "posla". Tvrdi da je jednog poznatih muškarca žena uhvatila u preljubu s dadiljom. A da bi mu oprostila postavila je uvjet da ona spava s drugim, dok on to gleda. Naravno, taj "drugi" bio je junak ove priče: "Kad je ona počela da se uvija i da vrišti od užitka, muž se rasplakao i istrčao iz sobe...", kazao je i dodao da je žena ipak od prije bila njegov klijent.

Na kraju je kazao i da ga neki muškarci u Srbiji angažiraju kako bi se pravili da su homoseksualci pred strancima: "Kad saznaju da im je gost iz Europe koji ima pare gay, raspamete se... Od nevladinih organizacija, preko političkih stranaka, do biznismena, svi su me zvali na večere i podvodili strancima".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara