Prigodni program povodom Europskog prvenstva otvara se u petak Thompsonovim koncertom

Prigodni program povodom Europskog prvenstva otvara se u petak Thompsonovim koncertom

Foto: Uvijek vjerni

ZAGREB će za vrijeme europske nogometne smotre imati svoj spektakl na ulicama. Klub hrvatskih navijača "Uvijek vjerni", nositelj programa "Uefa fan corner" (međunarodni program potpore navijača svojim reprezentacijama) organizira prigodni program na Trgu Bana Jelačića za cijelo vrijeme Europskog prvenstva, dakle od 8. lipnja do 1. srpnja.

U suradnji sa Zagrebačkom pivovarom "Uvijek vjerni" pripravit će golemu "fan zonu" na središnjem zagrebačkom trgu što će onima koji nisu uspjeli ili nisu mogli put Poljske biti jedinstvena prigoda da osjete pravi ugođaj najvećeg europskog nogometnog događaja.

Dakle, uz organizirano javno gledanje baš svih utakmica europske smotre posebno će biti raspjevano i veselo na dane kada igra naša reprezentacija. Kao velika novost u ovom programu valja izdvojiti dosad najveći videozid od čak 35 četvornih metara, a u postavljenom šatoru (800 m2) biti će još 20 velikih televizijskih led ekrana. Sve će pritom biti upotpunjeno s vrhunskom gastronomskom ponudom, a praktički je nemoguće da nedostaje – pića. Mnogi će s ovog događaja otići bogatiji nego što su došli, jer nagradnih igara bit će stalno.

Program se, dakle, otvara prvog dana Europskog prvenstva, 8. lipnja koncertom Marka Perkovića Thompsona. To će biti i svečano otvaranje "fan zone" na kojoj se očekuje nekoliko desetaka tisuća gledatelja.

No, sigurno će biti još više ljudi na dan prve utakmice hrvatske reprezentacije, protiv Republike Irske 10. lipnja, u nedjelju. Tada će ljude uveseljavati prigodni program, irsku stranu predstavljati će Belfast Food, hrvatsku – Pipsi!

Uostalom, pogledajte cjelokupni program "fan zone" na Trgu Bana Jelačića koje organizira Klub navijača "Uvijek vjerni"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RASPORED IZVOĐAČA:

8.6. Thompson i Bad Name
9.6. Gazde
10.6. Belfast food i Pipsi
11.6. Za Dušu (tamburaši)
12.6. Route 66
13.6.Teška Industrija
14.6 Connect i Jura Stublić
15.6 TBF, Bolesna braća, Davorin i Bogovići, Lana Jurčević, Franka Batelić
16.6. Let3, Connect, Dječaci, Shaka Zulu, Radio Luksemburg
17.6.Bad Name
18.6. Klapa Kampanel, Hari Rončević

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara