Prijatelji L´Wren Scott bili su zabrinuti za slavnu dizajnericu prije njezine smrti

Foto: JLP

CATHY HORN prisjetila se svoje prijateljice L'Wren Scott u tekstu koji je napisala za New York Times.

Otkrila je neke detalje o problemima dizajnerice koji su je možda doveli do samoubojstva.

"Poput puno malih dizajnera imala je probleme s poslom. Imala je problem s prihodima, nalaženjem pravih menadžera, pravovremenim prebacivanjem svojih proizvoda iz talijanskih tvornica. Prije dvije godine naše se prijateljstvo našlo na testu kada sam joj rekla kako si mora dati vremenski limit za rješavanje tih problema ili izaći iz posla. Riskiranje zdravlja zbog stresa nije bilo vrijedno", napisala je Cathy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su se zadnji put čule L'Wren je zvučala obeshrabreno i umorno. Pričala joj je o problemima zbog kojih je morala otkazati jesensku reviju, a Cathy ju je opet zamolila da svoje zdravlje stavi na prvo mjesto.

"Nakon njezine smrti saznala sam da je trebala zatvoriti svoj posao, ta vijest trebala je izaći ovaj tjedan", napisala je Cathy i dodala kako su priče da je prekinula s Mickom Jaggerom izmišljotine.

"Da, njezini prijatelji su bili zabrinuti za nju, ali nisu mislili da bi mogla napraviti nešto toliko očajno. Ne L'Wren. Njezina smrt mi je neobjašnjiva i ljuti me. Ljuti me zato što smo izgubili vitalnu inteligentnu ženu", zaključila je Cathy.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara