Pripremite papirnate maramice i pogledajte reklame koje su dirnule svijet

Screenshot: YouTube

PROŠLOG tjedna društvenim mrežama i svjetskim portalima počela se širiti dirljiva tajlandska reklama koja je u samo nekoliko dana skupila preko tri milijuna pogleda i rasplakala mnoge gledatelje diljem svijeta.

Međutim, oni koji prate ovu "scenu" dobro znaju da su dirljive reklame ono u čemu Tajlanđani briljiraju, a nerijetko se događalo da reklama nekog pružatelja telekomunikacijskih usluga ili osiguravajućeg društva skupi milijune klikova.

Štoviše, dirljivih je reklama toliko da bi na trenutak mogli pomisliti da im je cilj rasplakati, a ne prodati neki proizvod ili uslugu. Naravno, riječ je o odličnoj metodi koja se u vrijeme viralnih hitova pokazala kao savršeno rješenje, a tajlanđani nisu usamljeni.  Oko Božića tako imamo prilike vidjeti cijeli niz dirljivih reklama kojima je cilj ganuti, inspirirati, natjerati na razmišljanje, ali prije svega - prodati.

Ipak, čak i ako to uzmemo u obzir, ne smijemo zanemariti činjenicu kako se ponekad radi o izvanrednim kratkim filmovima koji zaslužuju našu pažnju.

U nastavku možete pogledati šesnaest dirljivih i inspirativnih reklama, stoga, pripremite papirnate maramice i uživajte.

 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara