Probudite romantiku na foteljama kina CineStar: Stiže Mjesec ljubavi uz hit filmove!

Probudite romantiku na foteljama kina CineStar: Stiže Mjesec ljubavi uz hit filmove!

Foto: Press Foto

MJESEC ljubavi u multipleksima CineStar traje od 7-28. veljače i jamči sigurno zaljubljivanje uz najromantičnije filmove ove godi­ne: Topla tijela, Divna stvorenja, Ana Karenjina i Zabranje­na ljubav.

Odlazak u kino omiljeni je izbor zaljubljenih parova ili onih koji to tek postaju, a romantičan film za Valentinovo odavno je postao tradicija.

Dan zaljubljenih u CineStaru prerastao je u mjesec, a ljubav s velikog platna se nezaustavljivo širi. Izbor fil­mova mjeseca ljubavi primjeren je svim generacijama i ljubitelji­ma različitih žanrova. Od romantične komedije Topla tijela koja svježim idejama i humorom osvaja publiku diljem svijeta, preko ekranizacije iznimnog  romana o fatalnoj ljubavi, magiji i mistici Divna stvorenja, fantazije Zabranjena ljubav pa sve do ras­košne ekranizacije klasika Ana Karenjina. Na samo Valentinovo 14. veljače sva četiri filma igrat će u svim multipleksima CineS­tar, a pretprodaja za taj dan je zbog velikog interesa već otvore­na.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim filmske ponude CineStar je osmislio i nagradni natječaj za posjetitelje koji pošalju svoju zaljubljenu fotografiju iz CineStar kina u kojem mogu osvojiti ulaznice i ljubavni menu. Detalje nat­ječaja i mjeseca ljubavi pratite na:

http://www.blitz-cinestar.hr/mjesec-ljubavi
https://www.facebook.com/CineStarMultiplexi
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara