Pročitajte pismo koje je jedna oduševljena majka napisala Severini

Pročitajte pismo koje je jedna oduševljena majka napisala Severini

Foto: Damjan Tadić/CROPIX

NA ADRESU redakcije stiglo je pismo jedne uistinu oduševljene majke koju je glazbena zvijezda jednostavno očarala.

Pismo majke odlučili smo prenijeti u cijelosti:

"Pišem Vam ovo pismo da se zahvalim Vama, ali i samoj Severini, apsolutnoj boginji koju cijeli Balkan ima na današnjem danu. Zanemarimo li činjenicu da je najjača balkanska kraljica estrade, da je modna ikona, da je glumica, da sve što radi, radi s toliko uspjeha – na kraju dana ona je majka kao i sve mi.

Majka koja je sposobna razumjeti sve radosti i boli djeteta. Danas sam stajala po hladnoći 3h u redu za potpisivanje albuma, bojala sam se da ću doći doma bez potpisanog CD-a i da će mi djeca za Božić biti žalosna, ali nisam zahvaljujući Severini.

Kada su već zaštitari nakon nekoliko sati potpisivanja počeli da ljudima govore da je dosta, da je hladno i da je vrijeme da odemo kući, pomislila sam da to nije moguće, ali Severina je ipak ostala i potpisala toliko naših albuma i s nama stajala i „ledila se“ iako je vjerojatno bila obučena skuplje od svih nas na trgu zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Radost djece i mladih koji su prisustvovali potpisivanju ne mjerljiva je s ničime. Možda je Vama to smiješno, ali sama činjenica da je Severina došla i podružila se sa svima nam, nama puno znači. Mogli ste vidjeti kako djeca radosno dižu mobitele, vuku roditelje da svi zajedno priču do nje samo da im potpiše albume da je vide.

Moja djeca obožavaju nove pjesme i rado ih pjevaju s društvom u svim prilikama. Radost kakvu će izazvati potpisani albumi ispod božićnog drvca nezamjenjiva je meni, ali i mnogim majkama koje su isto tako tamo stajale da iznenade djecu za Božić.

Još jednom,

Severina HVALA TI! Hvala ti na svim divnim trenucima u ovih 20 godina karijere i sretno ti dalje s tvojim dečkima Milanom i Alexom, ljube te majke Hrvatske.
"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara