Pročitajte što vas čeka u 2013.: Naravno, ako preživite "smak svijeta"

Ilustracija: Shutterstock

PANIKA oko najveće besmislice 2012. očito neće prestati sve dok 21.12. ne bude iza nas, ali zanimljivo je na trenutak baciti oko prema mračnoj budućnosti i vidjeti što nam sprema "nesretna 2013".

Naime, posebno izdanje srpskog časopisa “Treće oko” (ili kako ga uredništvo opisuje: “časopis za granična područja znanosti, misterija prošlosti i današnjih dana i fenomena za koje ne postoji racionalno objašnjenje”) okupilo je 20 vidovnjaka koji su dali svoje slikovite prognoze onoga što nas nas čeka u sljedećoj godini. Dakako, predviđanja su više nego zanimljiva, a među izuzetno mračnim predviđanjima nalazi se, ni više ni manje nego “treći svjetski rat”.

Kad medvjed zaigra pred vratima Ujka Sama

Primjerice, vidovnjak Dragan Đinđić Stanković mudro je zaključio da će mnogi u Srbiji “nemirno spavati zbog nemira na Kosovu”, a u njegovim se mračnim predviđanjima nalazi i moguća “kosovska oluja” (po uzoru na kninsku), a tu oluju možemo očekivati već sredinom sljedeće godine. Međutim, Stanković dodaje da je to ništa u usporedbi s onim što čeka građane svijeta.

Naime, mnogi od njih tvrde da je pitanje vremena “kad će medvjed zaigrati pred vratima Ujka Sama”, a dodaju i da su “četiri jahača apokalipse čekirali karte” za Njemačku, SAD, Kinu, Rusiju i Britaniju, a u njihovoj se torbi darova nalaze "glad, bijeda, bolesti i potresi”.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, priča tu ne staje. Vidovnjak Nikola Stojanović najavljuje velike ratove (treći svjetski), ali nešto konkretnije poteze kao što su atentati na Obamu, Putina i Angelu Merkel.

Čovjek koji zna sve - zna sve!

Ipak, nisu svi toliki pesimisti, Lav Geršman poznat i kao "magistar bijele magije" tvrdi da će sirijski konflikt završiti, arapska se pobuna primiče kraju, a Izrael će, tvrdi on, normalizirati stanje na tom području. S druge strane, SAD-u se, prema njegovim predviđanjima, ne piše dobro. Oni će, naime, biti pod udarom uragana i drugih vremenskih nepogoda, a velik dio novca trošit će na sanaciju štete. No, tu postoji određena prednost jer tada SAD neće biti financijski sposobna pokretati nove ratove.

Ipak, posebnu pažnju valja obratiti na Dejana Lučića, ili kako on sebe naziva, “čovjek koji zna sve”. On sa velikom sigurnošću predviđa konkretne događaje. Na prvom mjestu, tu je Obamina smrt, a ako vam treba konkretnije vrijeme, dogodit će se to na proljeće. Ako vam je i to pomalo maglovito i nejasno, umrijet će od trovanja. I to u zrakoplovu. Njegovu će smrt skriviti "oni koji ga čuvaju", a na njegovo će mjesto doći potpredsjednik Joe Biden, koji je, pripremite se na dramu - “u rodu sa zavjerenicima po majčinoj liniji”.

Malo optimizma za kraj

"Vizionar iz Rožaja" Merdan Agović donosi "mrak najmračniji" i u 2013. vidi puno hladne dane, potrese, uragane i kao šlag na torti - posjet izvanzemaljaca.

I za kraj, šaman Jaroslav Kazimirov donosi dašak optimizma. On tako vidi "porast optimizma u društvu", a i poljoprivrednici, ribari i pomorci trebali bi imati dobru godinu. Iduća će godina, u svakom slučaju biti zanimljiva.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara