Proslavile je crtarije na nogama, posao joj nude velike tvrtke iz čitavog svijeta

Foto: Jody Steel

ŠKOLARCI i studenti, čini se da crtkaranje koje vas odvraća od pozornog praćenja nastave ipak može biti dobro za vas.

Barem je tako bilo u slučaju studentice Jody Steel, koju su proslavile upravo crtarije (ili u njezinom slučaju - fantastični crteži), i to na njezinim bedrima: nakon što ih je objavila online njezini su crteži privukli velik broj ljudi, sakupili velik broj kilikova te joj priskrbili i poslovne ponude, piše Boston Globe.

Svoje noge kao platno Jody koristi od 2011. godine, a najviše su joj slave priskrbili portreti slavnih i to nakon što ih je objavila na Imguru gdje su pregledani više od pola milijuna puta te potom "linkani" na Tumblr, Reddit i 9Gag: "Potpuno neočekivano. Naravno, uvijek se nadate da će vas netko primijetiti, ali nisam očekivala tako veliku i internacionalnu reakciju", izjavila je mlada umjetnica.

Steel svoje crteže završava unutar jednog predavanja, i iako se čini da se samo dobro zabavlja očito joj dobro ide obavljanje više stvari odjednom jer je potvrdila da joj je prosjek na fakultetu odličan, a sad se može pohvaliti i prvim ponudama za posao i to iz čitavog svijeta: "Ljudi iz čitavog svijeta tražili su me da dizajniram nešto za tvrtku ili logo. Ne znam koliko smijem otkriti o tome. Potpisala sam ugovore o povjerljivosti s nekim većim tvrtkama.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara