Prvi put na TV-u i već je postao zvijezda: Njegov je video "očigledno" apsolutni hit na internetu

Screenshot: YouTube

NOAH RITTER ima samo pet godina, ali njegovo prvo pojavljivanje na TV-u izazvalo je pravu senzaciju na internetu gdje je video priloga u kojem se pojavio pogledan gotovo dva milijuna puta u samo dva dana.

Ekipa WNEP-a susrela je mališana na sajmu u Honesdaleu, a novinarka Sofia Ojeda odlučila je porazgovarati s njim o tome što je vidio i kako se osjeća.

Međutim, nije bila svjesna da je nabasala na još jednu viralnu senzaciju s vlastitom poštapalicom (očigledno) i osebujnim stilom, a snimka starmalog Noe ubrzo se proširila prvo američkim, a zatim i svjetskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je odlično i očigledno nikad nisam bio na televiziji, ali očigledno da nekad ne gledam vijesti jer sam dijete i očigledno svaki put kad mi djed da daljinski, moram gledati Powerball", rekao je Noah i u nastavku objasnio zašto voli neke od atrakcija u zabavnom parku: "Gledajte, bilo je odlično jer očigledno se vrtite u krug i očigledno svaki vam se puta zavrti u glavi. To je to, samo vam se zavrti u glavi. Nikad nisam bio na televiziji".

Naime, Noah je tijekom razgovora koji je trajao samo minutu i pol riječ "apparently" iskoristio osam puta, a u tri je navrata podsjetio gledatelje da nikada ranije nije bio na televiziji.

Njegov djed Jack Borowski za ABC News rekao je da se mališanu svidjela slava koju je stekao: "Noah je pričljiv i ima velik rječnik. Gledao je priloge o sebi na TV-u i govorio: 'To sam ja, slavan sam'".

No, djed zaključuje da ga pojavljivanja na televiziji previše ne zanimaju već da su trenutno na prvom mjestu dinosauri i plivanje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara