Prvi radio te časti prvom kavom još svega par dana!

Foto: PR

KASNIŠ na posao? Faks? Ne možeš odoljeti božanstvenom mirisu prve kave u danu?

Mi ponovno mislimo na tebe!

Prvi radio je udružio snage s Franckom i do petka, 26. travnja, Zagrepčane časti prvom jutarnjom kavom! Okreni na naše  frekvencije 93,6 i 104,5 od 5 do 9 ujutro i pažljivo slušaj emisiju ''Dobro jutro Zagrebe'' naših Petre Vojvodić i Mladena Bomoštara! Kad čuješ ekipu kako spominje raskrižja na kojim se nalazimo, trk do nas i dođi po svoju besplatnu prvu jutarnju kavu! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Akcija ''Prvi radio časti prvom jutarnjom kavom'' nadovezala se na akciju ''1000 kuna na sat'', koja je od 8.04. do 19.04. pokušala barem djelomično smanjiti besparicu Zagrepčana te im barem na kratko pomoći u kupnji nove obleke, plaćanja režija i sl.Prvi radio nastao je iz temelja Hit FM–a, startao je 05. travnja ove godine i želi biti svim Zagrepčanima i Zagrepčankama na usluzi! Za sve koji žele biti moderni, urbani i trendy, ritam grada Zagreba moguće je pratiti na frekvencijama 93,6 i 104,5! Ako želiš saznati informacije o prometu, što ima novog zanimljivog u gradu i gdje se opustiti od svih obveza – slušaj Prvi radio! Naša ekipa, Mladen Bomoštar, Petra Vojvodić, Tatjana Jurić, Frano Domitrović, Andrea Andrassy, Jelena Dužaić i Anja Grgić znaju točno što se događa u Zagrebu i što treba vidjeti.! 

O programskoj shemi Prvog radija, voditeljima te najaktualnijim vijestima i novitetima moguće je saznati na službenoj internetskoj stranici, kao i na službenom Facebook profilu.

Prvi radio dio je slovenske regionalne radijske mreže Infonet media d.o.o., u čijem se sastavu nalazi više od 20 radijskih postaja na području Slovenije, Srbije i Slovačke, koje imaju svakodnevni doseg do 790 000 slušatelja. Prvi radio doista je „prvi radio“ u Hrvatskoj kojem je slovenska radijska mreža pružila povjerenje te mu na taj način omogućila da postane jedina radijska postaja u Hrvatskoj koja je povezana na regionalnoj razini.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara