Purple Nation predstavio svoju glavnu zvijezdu - neodoljivu Kupinu

Purple Nation predstavio svoju glavnu zvijezdu - neodoljivu Kupinu

Foto: Press

POSLJEDNJIH dana mnogi su imali priliku doživjeti, vidjeti, ali i sudjelovati u Purple Nation revoluciji, zanimljivoj kampanji koja je pobudila interes te okupila i pokrenula sve one kojima je dosta sivila i dosadne svakodnevice.

Na sinoćnjem velikom zabavnom druženju u atraktivnoj ljubičastoj kupoli u Green Gold parku, Purple Nation je ponosno predstavio svoju glavnu zvijezdu – neodoljivu Kupinu, novog člana obitelji Somersby, najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj.

Somersby je kozmopolitsko piće koje je u vrlo kratkom roku osvojilo sve svjetske metropole, ali i hrvatske gradove. Zbog svojeg je sastava savršeno piće za druženje s prijateljima nakon posla i kasnopopodnevna događanja, ali i idealna osvježavajuća alternativa u svim ostalim prilikama.

Somersby su širom svijeta prihvatili mladi urbani ljudi koji su uvijek otvoreni za nove trendove, izazove i promjene. Nakon osvježavajućih okusa jabuke i kruške koji su odmah osvojili hrvatske ljubitelje cidera, Somersby je svoj portfolio obogatio kupinom, okusom koji će donijeti osvježenje, ali i puno novih zaljubljenika u voćne cider arome.

Šarmu i zavodljivom okusu Somersby kupine nisu odoljele ni brojne poznate osobe koje su se sinoć pridružile Purple Nationu kako bi pozdravile dolazak ljubičastog perioda. Nina Badrić, Natalie Dizdar, Iva Balaban, Anamarija Asanović, Katarina Baban, Mislav Čavajda, Iva Šulentić, Neven Ciganović, Saša maček član benda Lines&Colours, uživali su uz hladan Somersby serviran s puno leda, ali i u maštovitim i veselim koktelima koje je, koristeći sva tri Somersby okusa, ekskluzivno za Purple Nation, kreirao najpoznatiji hrvatski barmen Marin Nekić. Unesite i vi boju u svoje živote, odaberite Somersby Kupinu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara