Rasplakali Sikha koji je spasio dječaka: "Ovo je najveće iznenađenje u mojem životu"

Rasplakali Sikha koji je spasio dječaka: "Ovo je najveće iznenađenje u mojem životu"

Screenshot: YouTube

MLADOM Sikhu koji je skinuo turban da bi pomogao ozlijeđenom dječaku skupina stranaca odlučila je pokazati da se dobro dobrim vraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pričao o 22-godišnjem Harmanu Singhu, koji živi u novozelandskom Aucklandu, proširila se svijetom nakon što je on spasio dječaka kojeg je udario automobil, tako što je skinuo turban i zaustavio krvarenje. "Vidio sam dijete kako leži na tlu i ženu koja ga drži. Dječak je krvario pa sam skinuo turban i stavio ga ispod njegove glave. Nisam mislio na turban, mislio sam na nesreću koja se dogodila i bilo mi je jasno da njemu treba nekakav povez jer je krvario. Moj posao je bio pomoći. Mislim da bi bilo tko drugi napravio isto", kazao je Singh za New Zeland Herald kasnije.

A razlog zbog kojeg su mnogi njegov potez posebno hvalili (a drugi osuđivali) jest taj što Sikhima nije dozvoljeno skidati turban u javnosti i ovime je Singh prekršio strogi religijski protokol.

Ipak, na kraju ove priče glasniji su bili oni koji su Singha podržali u njegovom postupku. Naime, kad je Singh davao intervjue nakon nesreće, neke televizijske ekipe snimale su ga u njegovu domu pa su tom prilikom ljudi mogli vidjeti kako skromno živi. Inspirirani pozitivnim komentarima gledatelja ekipa Good News Networka stoga je Singha iznenadila novim pokućstvo. "Ovo je najveće iznenađenje u mojem životu", kazao je Singh kroz suze. Pogledajte kako je sve skupa izgledalo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara