Razmaženi klinac i "jebena pita" digli mu tlak pa je "čudovištu od djeteta" uništio dan

Foto: Shutterstock

JEDAN anoniman korisnik Reddita podijelio je s internetom svoju urnebesnu priču.

Opisao je kako išao u restoran brze hrane po hamburger, a jedno malo razmaženo derište totalno mu je uništilo dan pa je on isto odlučio napraviti njemu. Dosjetio se uistinu slatke osvete, a o čemu se točno radi pročitajte u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Prije nekog vremena odlučio sam se počastiti i otići u Burger King. Nije to bio jedan od boljih dana i osjetio sam da dolazi glavobolja. Red je bio dugačak, a ja sam strpljivo čekao na kraju. Tada je iza mene stala neka žena koja je brbljala na mobitel, sa svojim čudovištem od djeteta. Klinac je bio izvan kontrole, vrištao, udarao mamu, bacao svoj gameboy svaki put kada nešto nije dobro prošlo u igri. Majka nije obraćala pažnju na njega i njegovo konstantno vikanje. 'Želim jebenu PITU!'.

Nakon pet minuta u redu s tim ljudima iza mene, moja glavobolja pretvorila se u migrenu, ali ništa me nije moglo spriječiti da uzmem svoje burgere. Mirno sam se okrenuo i upitao majku može li smiriti ili utišao svoje dijete. Odmah se okomila na mene i rekla mi da gledam svoja posla i ne govorim joj kako treba odgajati svoje dijete. Kimnuo sam i okrenuo se, ona je još uvijek vikala iza mojih leđa, a kada je dijete opet vrištao da želi pitu, utješila ga je, nazvala dušicom i rekla mu da će dobiti pitu zato što ga ona jako voli.

Ispostavilo se da se red sporo micao jer su imali novog radnika na blagajni usred gužve. Ja sam samo razmišljao o tome kako su mi ljudi iza mene uništili zadovoljstvo i zadali mi glavobolju. Odlučio sam im uništiti dan. Uz svoje burgere naučio sam sve pite koje su imali. 23 pite u totalu. Uzeo sam svoju narudžbu i krenuo prema izlazu. Nekoliko trenutaka kasnije čuo sam da žena viče. 'Kako to mislite da nema više pita, tko ih je sve kupio?!'. Okrenuo sam se i vidio da blagajnik upire prstom u mene, a žena me prostrijelila pogledom smrti. Stajao sam tamo, izvadio pitu i polako ju počeo jesti gledajući u ženu. Počela je trčati prema meni, ali zapela je zbog dugih redova. Okrenuo sam se i polako odšetao."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara