Redatelj "Battleshipa": Film je podbacio u mnogim pogledima

Redatelj "Battleshipa": Film je podbacio u mnogim pogledima

Foto: Battleshipmovie

NAKON box-office kraha "Johna Cartera", isti je scenarij, čini se, odigrao i akcijski blockbuster Petera Berga. Kako prenosi Huffington Post, "Battleship" je u Sjevernoj Americi zaradio samo 59,8 milijuna dolara, gotovo sedam manje od "Johna Cartera".

"Očito je da je moj film koji se trenutno vrti u kinima podbacio u mnogim pogledima. Ali to je u redu. Gledam na to kao na priliku da vidim što je točno pošlo po krivu i zašto. Trudio sam se napraviti svoj posao što je bolje moguće, no to je ogroman projekt koji je u jednom trenutku zaživio nekim svojim životom", izjavio je Berg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovaj film za Berga je imao i osobno značenje, jer mu je otac mornarički povjesničar pa mu je i sugerirao da u ključnim scenama koristi prave vojne veterane.

"Želio sam napraviti jedan od tih 'superfilmova' i sve je u mojoj glavi izgledalo izvedivo i realno. Žao mi je što to u stvarnosti nismo uspjeli realizirati", naglasio je Berg.

S obzirom da je film u Americi doživio mnoge negativne kritike, vjerojatno je ni da njegovo trenutno prikazivanje u Europskim zemljama neće proći mnogo bolje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara