"Revolucija vas treba: Zaustavite licemjerje dvostrukih pravila za elitu i obične ljude"

Screenshot: YouTube

RUSSELL BRAND nastavlja sa svojim pozivima na revoluciju.

Britanski komičar i glumac još je prošle godine privukao puno pažnje gostovanjem kod Jeremyja Paxmana, a svako svoje pojavljivanje u javnosti pokušava iskoristiti kako bi ljude naveo da se "probude" i "pokrenu".

Nedavno je gostovao kod Opre gdje se dotaknuo i ovisnosti i ovisnika, a to je iskoristio kao uvod u svoj novi video u kojem poziva na revoluciju. U kratkom klipu nazvanom "Revolucija vas treba" pokušao je još jednom naznačiti kako u svijetu ne vrijede isti kriteriji za sve: političari koji su priznali da drogiraju i istovremeno hrpa ljudi u zatvorima samo zbog posjedovanja droge.

"To je dokaz da je jedno pravo za većinu, a drugo, puno bolje pravilo, za privilegiranu elitu. I to licemjerje ne odnosi se samo na problem s drogama, utječe na sve aspekte napih života. Ako ne platite porez, idete u zatvor, ako oni ne plate porez, na to se gleda kao na dobar smisao za biznis", poručuje Brand i zove da se pridružite virtualnoj revoluciji.

Doduše, na njegovoj stranici ne objašnjavaju se nikakvi konkretni potezi osim dijeljenja na društvenim mrežama, ne zna se ni što bi revolucija točno trebala uključivati, osim da će njegov pokret "stvoriti kaos bez da se nekog ozlijedi". Upravo to su mu brojni fanovi u komentarima zamjerili, pitajući se koji je smisao svega ovoga, ali pretpostavit ćemo da je ovo samo početak nečega za što objašnjenje tek trebamo dočekati.

)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara