Rezultati svjetske ankete potvrdili: Hrvati - seksualni prvaci!

Ilustracija: Shutterstock

U RUJANSKOM broju indijskog izdanja časopisa za muškarce Men's Health objavljeni su rezultati velike ankete u kojoj su ispitanici odgovarali na pitanja o svom seksualnom životu.

U pitanju je anketa koja se provodi jednom godišnje, koja je jedna od najvećih tog tipa na svijetu i u kojoj je sudjelovalo 50.796 ispitanika iz 30 zemalja. A ono što je nama posebno zanimljivo jest činjenica da su se na samom vrhu po broju partnera našli - Hrvati!

Naime, u anketi, u kojoj su seksualne navike Indijaca uspoređivane s ostatkom svijeta, otkriveno je da upravo oni kroz život promijene najmanje partnera - muškarci po tri partnerice u prosjeku, a žene samo dva partnera. S druge strane, Britanke, Australke i Amerikanke u ovom slučaju dijele "prvo mjesto", budući da u prosjeku kroz život imaju devet različitih partnera.

A kod muškaraca na prvo su mjesto zasjeli Hrvati i to u prosjeku s čak 11 partnerica. Grci su se našli na drugom mjestu s 9 partnerica kroz život u prosjeku. Osim toga, Hrvati se među svim ispitanima i najviše zabavljaju, ako možemo vjerovati anketi i pouzdati se u iskrenost ispitanika, seksajući se na otvorenom, u bazenima, parkovima, poljima, automobilima, u puno većoj količini nego stanovnici bilo koje druge zemlje.

Anketa se provodila od travnja do kolovoza ove godine, prenosi Telegraph.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara