Robert De Niro održao govor na podjeli diploma: Totalno ste sjebani

Robert De Niro održao govor na podjeli diploma: Totalno ste sjebani

Screenshot: YouTube

"USPJELI ste. I totalno ste sjebani", poručio je Robert De Niro s govornice tijekom podjele diploma studentima Tisch Schoola Njujorškog sveučilišta.

Iako ta rečenica najavljuje tešku budućnost koja ih očekuje, diplomirani glumci, plesači, fotografi i redatelji slavnog su glumca nakon nje nagradili gromoglasnim pljeskom, piše Huffington Post.

"Oni koji su diplomirali računovodstvo? Svi imaju poslove. Što onda vama preostaje? Da zavidite onima koji su računovođe? Sumnjam. Oni su imali izbor. Možda su stvarno strastveni kad je riječ o računovodstvu, ali mislim da se njihova odluka temeljila na razumu i logici da se okrenu karijeri koja će im pružiti osjećaj uspjeha i stabilnosti koji očekuju. Razum i logika na Tisch Schoolu? Zezate me! Vi niste imali takav izbor, zar ne? Vi ste otkrili svoj talent, razvili ambiciju i prepoznali svoju strast", poručio je glumac diplomcima.

Averzija prema praktičnom razmišljanju će vas učiniti uspješnima, otkrio im je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je riječ o umjetnosti, strast uvijek treba nadvladati zdrav razum. Vi ne slijedite svoje snove, vi ste posegnuli za svojom sudbinom. Vi ste plesači, pjevači, koreografi, glazbenici, filmaši, pisci, fotografi, redatelji, producenti, glumci i umjetnici. Da, vi ste sjebani. To je dobra vijest, to nije loše mjesto za početak", poručio je De Niro s govornice.

Dvostruki Oscarovac upozorio ih je da odbijanja ne shvate osobno te se našalio da on nije shvatio osobno kad je saznao da ne može glumiti Martina Luthera Kinga Jr. u "Selmi".

"Ja sam zapravo došao ovdje dati svoje fotografije i životopise onima koji su diplomirali režiju i produkciju", našalio se na kraju slavni glumac. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara