Ronaldo potvrdio prekid s Irinom

Ronaldo potvrdio prekid s Irinom

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAKON mnogobrojnih nagađanja i šuškanja o prekidu, Cristiano Ronaldo službeno je potvrdio da više nije u vezi s ruskom ljepoticom Irinom Shayk.

Nogometaš se oglasio putem službenog priopćenja u kojem je napisao: "Nakon što smo bili u vezi pet godina, moja veza s Irinom Shayk je došla svome kraju. Vjerujemo da je za nas oboje sad bilo najbolje da poduzmemo taj korak. Želim Irini svu sreću". Osim toga, napomenuo je i da je izjavu odlučio dati kako bi stao na kraj nagađanjima o svojem privatnom životu, prenosi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, šuškanja o njihovom prekidu krenula su nakon što se Irina s Ronaldom nije pojavila na dodjeli Zlatne lopte, a otad se pisalo i da je za prekid kriva Ronaldova majka koja nije bila zadovoljna njegovim odabirom.

Također, pisalo se i da je Ronaldo već pronašao novu djevojku, također manekenku, ali ovaj put Ukrajinku, Yaru Khmidan, a u nekim kombinacijama pojavljuje se i voditeljica Lucia Villalon. Paralelno s time, tabloidi pišu i da je Irina utjehu pronašla u kolegi Dwayneu The Rocku Johnsonu s kojim se zbližila na snimanju filma "Hercules". Dakle, bez obzira na službenu potvrdu, šuškanja će se sigurno nastaviti, samo ovaj put o novim odabranicima slavnog para.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara