Rozga ipak imala periku: "Odlučila sam se malo poigrati izgledom"

Foto: Vedran Tolić

MNOGI posjetitelji sinoćnjeg zagrebačkog koncerta Jelene Rozge ostali su iznenađeni ugledavši zgodnu Splićanku s kratkom, dječačkom frizurom.

Iako su društvene mreže preplavili komentari na račun njenog novog imidža, Jelena nam je otkrila kako se ipak radi samo o perici.

"Ta je ideja u meni postojala već duže vrijeme, no nikako nisam stigla prije to napraviti. Sada sam na nagovor svojih prijatelja i frizera Martina ipak odlučila da se publici na Rujanfestu predstavim u jednom pomalo neočekivanom izdanju. Stoga sam se poigrala izgledom. Jer upravo je pozornica ta koja dopušta da se igrate modom i promjenama izgleda. Zašto ne iskoristiti tu mogućnost i biti ponekad drugačiji", rekla nam je pjevačica koju smo upitali planira li se uskoro uistinu ošišati.

"Već godinama vjerna sam istoj boji i dužini kose s malim osvježenjima pa o kratkoj kosi nisam ni razmišljala. No nakon silnih pozitivnih reakcija od sinoć, tko zna, možda jednom baš i skratim kosu", kaže Jelena na čijem se koncertu sinoć dogodila i jedna prosidba.

"Možda i mene zaprose na jednom koncertu, nikad se ne zna", prišapnula nam je za kraj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara