Rugali joj se i nazivali ju kravom, a ona je na putu da postane top model

Rugali joj se i nazivali ju kravom, a ona je na putu da postane top model

Foto: Instagram

CHANTELLE BROWN-YOUNG dokazala je da u životu treba ignorirati zlobnike koji vas žele poniziti.

19-godišnja Chantelle, pravim imenom Winnie Harlow, jedna je od natjecateljica nove sezone reality showa "America's Next Top Model". U popularnom showu Tyre Banks Chantelle će se natjecati za titulu top modela. Ako pobjedi bit će nagrađena ugovorom s modnom agencijom, editorijalom u magazinu Nylon i kampanjom za Guess.

Sve ovo zvuči kao tipična modna priča, ali Chantelle ipak nije obična manekenka. Naime, ona boluje od vitiliga, poremećaja u pigmentaciji kože zbog kojeg je njezino tijelo i lice prekriveno svijetlim mrljama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom odrastanja bila je predmet ismijavanja druge djece koja su ju okrutno nazivala zebrom i kravom. Chantelle je odlučila kako ju ništa neće spriječiti u tome da ostvari svoj san i postane model. Do sada je već nosila revije, nastupala u video spotovima i bila model poznatom modnom fotografu Nicku Knightu.

"Želim dokazati da osoba može slijediti svoje snove usprkos 'manama' i smetnjama", rekla je Chantelle. Priznaje da su se stvari okrenule u njezinu korist jer je prihvatila svoju originalnosti i iskoristila ju kao svoju prednost.

Isto savjetuje i drugima i potiče na to da ljudi zavole same sebe bez obzira na to kako izgledaju: "Volim sebe. Zato su mi prilike počele padati u krilo. Zahvaljujem Bogu sa svaku od njih. Pokušajte se voljeti". 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara