Ruski premijer vjeruje u vanzemaljce: Neću vam reći koliko ih je među nama da ne izazovem paniku

Ruski premijer vjeruje u vanzemaljce: Neću vam reći koliko ih je među nama da ne izazovem paniku

Screenshot: YouTube

RUSKI premijer Dmitrij Medvedev nedavno je izjavio kako postoje vanzemaljci koji slobodno šeću Zemljom i time si priskrbio jedan od najgledanijih YouTube videa u posljednje vrijeme.

Naime, ne znajući da su uključeni mikrofoni, u razgovoru s voditeljem nakon televizijske emisije Medvedev je naglasio kako nema sumnje da su naša "svemirska braća" već neko vrijeme na Zemlji, prenosi MSN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reći ću vam prvi i zadnji put. S kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsjednik zemlje dobije i poseban tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o izvanzemaljcima koji su posjetili naš planet. Uz to vam daju i izvještaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad izvanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada završava predsjednički mandat, ti se dokumenti predaju sljedećem predsjedniku. Više detaljnijih informacija o ovome možete dobiti u filmu 'Ljudi u crnom', postoji nekoliko verzija. Neću vam reći koliko ih je među nama jer bi to uzrokovalo paniku", rekao je Medvedev. Video nije objavljen na televiziji, ali je dospio do interneta gdje je postao hit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara