S muškarcima odlazi na spojeve kako bi mogla jesti u finim restoranima

S muškarcima odlazi na spojeve kako bi mogla jesti u finim restoranima

Screenshot: Vimeo

"GLUMICA u usponu", kako samu sebe voli nazivati 23-godišnja Erin Wotherspoon iz Toronta, završila je na naslovnicama nakon što je priznala da na spojeve odlazi kako bi mogla jesti u finim restoranima.

"Svi znamo da je u životu teško dobiti ono što želite... Stoga, odlučila sam postati 'serijska spojašica' kako bi ručala u svim restoranima sa svoje liste", napisala je Erin na svom blogu i dodala da ne bi imala problema na večeru otići i sa ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prijavila se na nekoliko stranica za upoznavanje, a u opisu nije istaknula da traži samo večeru i da njezini izabranici neće dobiti ništa više od prilike da je počaste. Međutim, neki su očito otkrili njezine planove pa su joj profili na nekim stranicama deaktivirani.


 

Već je prekrižila nekoliko restorana na svojoj listi, ali pred njom je još dug put.

"Eksploatacija muškarac zbog hrane nije jednostavna i u jednom sam trenutku pomislila da to nije za mene. Da, bila sam na nekim zaista ukusnim večerama, ali je li to vrijedno svih loših razgovora, glupih poruka, glumljenja zanimanja za stvari koje me uopće ne zanimaju i pokušaja da odgonetnem tko je tko?", rekla je Erin i dodala da još uvijek nije upoznala muškarca koji bi probudio njen interes.

"Nisam potpuno bezosjećajna. Kada bih upoznala gospodina Pravog, vjerojatno bih se prema njemu drukčije postavila. No, zasad sam upoznala samo gospodina S jednom obrvom i gospodina Čudaka", rekla je u razgovoru za radio AM640.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara