"Samo sam želio uspomenu na kćer, a dobio sam ljubav i podršku"

"Samo sam želio uspomenu na kćer, a dobio sam ljubav i podršku"

Foto: Reddit

SHRVANI otac Nathen Steffel iz Ohija preko Reddita je zatražio pomoć oko uspomene na svoju kćerkicu koja je preminula sa samo šest tjedana.

Zamolio je korisnike da s fotografije njegove kćeri Sophije, koja je umrla od hemangioma jetre, uklone cjevčice kako bi je se mogao sjećati bez njih. Pojasnio je da njegova kći nije ni izašla iz bolnice nakon rođenja te da je bila na listi za transplantaciju jetre kad je preminula 10. srpnja.

U originalnoj je objavi napisao: "Zahtjev za Photoshopom: Moja je kći nedavno preminula nakon teške borbe u dječjoj bolnici. Budući da je bila u bolnici svoj cijeli život nikad je nismo vidjeli bez cjevčica. Može li ih netko ukloniti s fotografije?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A njegov je zahtjev ubrzo naišao na velik odaziv. Mnogi korisnici napravili su ono što je tražio, dok su neki čak napravili crteže i slike.

Steffel je zahvaljivao redom za svaku novu verziju koju je primio te potom dodao: "Svima želim poručiti da ste mi uljepšali dan. Samo sam želio lijepu fotografiju. A primio sam puno ljubavi i potpore od gomile neznanaca. Zajedno s gomilom fotografija, crteža i slika. Hvala svima!".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara