San Sustipanske Noći - spektakl za hedoniste

San Sustipanske Noći - spektakl za hedoniste

Foto: PR

OVE GODINE 2. i 3. 07. na Splitskom Sustipanu u sitnim večernjim satima događa se čarolija Sna Sustipanske Noći.

Ponovno Sustipan, ponovno ljetne večeri, ponovni dva dana i ponovno spektakl za hedoniste.

02. Srpnja 2013. starta prva koncertna večer koju posebnom čini dolazak dvojice virtuoza na gitarama – Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića.

03.07.2013. Darko Rundek i Cargo Trio – koncert gdje će krizmatični trio predstavit nove hitove s nadolazećeg albuma i provesti nas kroz svoj bogati stvaralački opus još iz vremena kultnog Haustora pa sve do danas.

Ove koncertne poslastice na romantičnom splitskom poluotoku započeli su 2012. godine Massimo i Josipa Lisac, a prošlog ljeta dodatno su začinili Rade Šerbedžija i Urban & 4 koji su koncert održali u unplugged verziji.

Dizajn maher Saša Pocrnić i ove godine je zaslužan za izradu cijelog vizualnog identiteta manifestacije, dok je za ilustraciju zaslužan mladi splitski student dizajna vizualnih komunikacija Kaja Rošin Raca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i prošle godine i na ovogodišnji San Sustipanske Noći pripremite se doci u chill out izdanju. Picnik garden je jedina vrsta ulaznica koja se ove godine nalazi u prodaji. Iskoristite priliku i do 02.06. pribavite si ulaznice po jeftinijoj cijeni od 80 kn jer već od 03. 06. cijena ulaznice iznosi 90 kn. a u nju je uključena enormna doza vrhunske glazbe i ambijent predviđen za čisti hedonizam.

Organizatori najavljuju kako su ulaznice po cijeni od 80 kn u ograničenom broju a sudeći po iznimno velikom interesu, valjalo bi se požuriti.

Za one željne relaksacije biti će postavljeno mnoštvo dekica, a slobodni ste ponijeti i možda neku svoju nadražu, dok za one spremne za lagani plesnjak u pozadinskom dijelu biti će visokih stolova gdje će se moći nasloniti piće i plesuckati. 

Rezervacije stolova – nema, numeracije stolova – nema 
Ulaznica – ima i zato – požurite po njih!!! 

Ulaznice možete kupiti u sustavu www.adriaticket.com (Dallas Music Shop, Dancing Bear, Croatia records...)

Ostale informacije i novosti pratite na www.ritamprodukcija.com i www.facebook.com/SanSustipanskeNoci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara