Savršeno mršava i zdrava, a 16 godina nije pojela komad voća ili povrća

Savršeno mršava i zdrava, a 16 godina nije pojela komad voća ili povrća

Screenshot: YouTube

FAYE CAMPBELL čini sve suprotno od onog što savjetuju nutricionisti, ali ipak uspijeva održati vitku liniju i zdravlje.

Zadnjih 16 godina nije pojela nijedan komad voća ili povrća, no dok bi većina žena vjerojatno imala ozbiljnih problema s pretilošću koji dolaze s takvim načinom prehrane, Faye je potpuno zdrava i ima 62 kilograma.

Ne samo da izbjegava jesti voće i povrće, već o njima ne smije ni razmišljati jer joj odmah pozli. "Fizički me uhvati mučnina pomislim li na trenutak da povrće ili voće stavim u usta", rekla je ova 21-godišnjakinja. Ipak, voće još može nekako podnijeti, ali samo ako dolazi u obliku sokova, piše Oddity Central.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ona jede isključivo ono što se općenito smatra nezdravim i štetnim; čips, pizzu, tost, cheeseburgere i sve ostale oblike brze hrane koje možete zamisliti. Što se Faye tiče, najveći je problem što ne može biti u kuhinji dok netko kuha bilo što s povrćem ili voćem jer ne može podnijeti miris tih namirnica. "Ponekad moram otvoriti sve prozore kako bih se riješila tog smrada", objasnila je Faye čije su prehrambene navike ostavila traga i na njenom ljubavnom životu. Naime, dečki je mogu voditi na romantične večere samo u restorane brze hrane. "Jednom je jedan dečko rezervirao stol u prekrasnom talijanskom restoranu, ali smo na kraju završili u McDonaldsu jer nisam mogao smisliti ništa s jelovnika", rekla je.Njeni problemi nisu započeli u tinejdžerskim godinama, kako se inače zna dogoditi, već kad je još bila dijete. Zapravo, do svoje je 15. godine jela samo čips. Njenim roditeljima nije bilo jasno što im se događa s djetetom sve dok je nisu odveli liječniku koji je ustanovio kako Faye pati od poremećaja koji uzrokuje žgaravicu i probavne smetnje ukoliko pojede nešto što joj nikako ne odgovara.

Njeni problemi nisu bili samo fiziološke prirode već i psihičke. Nakon intenzivnih razgovora s psihijatrom ubacila je u svoju prehranu pizzu i hamburgere. "Trebale su mi dobre dvije godine da se naviknem na to, a i danas mi još uvijek nije svejedno", objasnila je Faye koja je danas svjesna svoje fobije.

"U mom je mozgu nešto što me uvijek natjera na odbijanje čim je u pitanju neka nova hrana. Čim ta fobija nastupi ne mogu se natjerati da nešto pojedem", pokušala je objasniti. Unatoč izuzetno nezdravoj prehrani, ona nema baš nikakvih zdravstvenih problema.

Vjerojatno bi se mnoge žene voljele barem nakratko naći u njenoj koži, no Faye tvrdi kako bi ona voljela "jesti kao normalna osoba", no kako sama kaže "taj dan neće tako skoro doći".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara