Scarlett Johansson osnovala pop bend

Scarlett Johansson osnovala pop bend

Foto: Guliver Image/Getty Images

GLUMICA Scarlett Johansson osnovala je s basisticom grupe Haim, Este Haim, te pjevačicama i autoricama Holly Mirandom, Kendrom Morris i Juliom Haltigan, novu grupu pod nazivom The Singles.
 
Svoj zvuk opisuju kao "super-pop" inspiriran ženskim izvođačima kao što su Grimes, The Bangles i The Go-Go's, a njihov prvi singl je pjesma "Candy", koju je producirao Dave Sitek iz benda TV On The Radio.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Htjela sam da zvuči poput tih bendova - ultra-pop, ali istovremeno i pomalo ironično i šaljivo", istaknula je Johansson u priopćenju za javnost u povodu osnivanja benda. Este, najstarija od sestara Haim koje čine istoimeni band, svirat će bubnjeve. Haim je kalifornijski pop rock bend kojeg čine tri sestre - Este, Danielle i Alana Haim.
 
Prethodni glazbeni projekti Scarlett Johansson uključuju dva albuma, "Anywhere I Lay My Head" iz 2008. s obradama pjesama Tom Waitsa, a godinu dana poslije je objavila i "Break Up" s Peteom Yornom. Također, pojavila se u glazbenom videu Boba Dylana "When the Deal Goes Down".
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara