Schengy i Brundo u subotu na zagrebačkoj špici najavljuju Schengenfest!

Foto: Press

OVE SUBOTE, 19. srpnja u 11 sati, organizatori vas pozivaju na Cvjetni trg na kratko druženje i slikanje sa Schengyem (maskotom Schengenfesta) i simpatičnim psom Brundom koji vjerno čeka svoju novu obitelj. Ruku pod ruku, točnije šapu pod šapu, prošetat će zagrebačkom špicom. To je akcija u okviru ovogodišnje suradnje festivala Schengenfest te azila Dumovec i ljubljanskog skloništa o kojima sve možete pratiti i na stranici azila Dumovec.   

Najveći ljetni slovenski festival nalazi se samo sat vremena vožnje od Zagreba ili Rijeke, nedaleko od Karlovca, a publika i organizatori već počinju odbrojavati dane do početka trodnevnog provoda koji ih čeka u Vinici od 1. – 3. kolovoza!


 
Kampiranje je besplatno, a prvi put u povijesti festivala, započet će već u četvrtak (31. srpnja), kada će svi posjetitelji, s kupljenom trodnevnom festivalskom ulaznicom, moći postaviti svoje šatore bez žurbe i uz prigodan glazbeni program dočekati sljedeće jutro kada festival i službeno počinje!

Osim izvrsnog line upa, koji uključuje imena svjetskih i regionalnih zvijezda – Die Antwoord, HIM, 2CELLOS, Djaikovski, Klangkarousel, Bajaga, Morcheeba, organizatori su pokazali da festival ima i svoju humanu stranu te smo zajedničkim snagama pokrenuli društveno korisnu akciju koja ukazuje na potrebu zbrinjavanja napuštenih životinja i svakako na brigu o ljubimcima koji, zbog ljudskog faktora, najčešće ljeti ostaju bez svojih domova.


Ulaznica je svakim danom sve manje, a vas ovom prilikom podsjećamo da, ako još uvijek niste, možete kupiti svoje ulaznice za festival po jeftinijim cijenama još samo do petka 18. srpnja (www.eventim.hr; www.entrio.hr).

Sve ostale informacije pratite na stranicama festivala i Facebooku Schengenfesta!Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara