Schwarzenegger prvi put o novom "Terminatoru"

Foto: Press

PRETHODNO je potvrđeno da će se Arnold Schwarzenegger pojaviti u novom rebootu "Terminatora", a slavni je glumac sad i kazao nešto o projektu.

Prema pisanju Thearnoldfans.com kazao je: "Počinjemo snimati u travnju i snimanje će trajati četiri i pol mjeseca. Većina će se snimati u New Orleansu, dio u San Franciscu i možda malo u Los Angelesu. Posljednji "Terminator" sniman je kad sam bio guverner pa nisam mogao biti u filmu, ali sad sam se vratio i jako sam uzbuđen što ću biti u novom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Producenti imaju dovoljno novca da to naprave kako se spada, u partnerstvu s Paramountom koji će film i objaviti. U kinima će se pojaviti za vikend oko 4. srpnja 2015. Pripreme idu dobro i scenarij je fantastičan pa se stvarno veselim tome!", dodao je.

Nedavno je otkriveno da će se u "Terminatoru: Genesis" kao Kyle Reese pojaviti Jai Courtney, zvijezda "Igre prijestolja" Emilia Clarke igrat će Saru Connor, a Jason Clarke njezinog sina Johna. Film je prvi u samostalnoj novoj trilogiji, a režirat će ga Alan Taylor ("Thor: The Dark World").

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara