Šefica uzvraća udarac na ljutiti otkaz zaposlenika: "Oni su krali iz trgovine"

Foto: Reddit

LJUTITA poruka zaposlenika trgovine obućom odjeknula je internetom i pokrenula lavinu protiv "bahate" šefice zbog koje je troje zaposlenika dalo otkaz.

No, nakon što se oglasio izvor blizak spornoj šefici Jaime, koja zbog politike tvrtke ne smije o incidentu sama govoriti, cijeli je slučaj prikazan u drugačijem svijetlu, piše Gawker.

Čini se kako zaposlenici nisu dali otkaz zbog lošeg ponašanja šefice Jaime već zato jer su bili upozoreni da krše pravila tvrtke. Naime, izvor tvrdi kako je Jaime uhvatila upraviteljicu poslovnice kako daje slobodne dane svom pomoćniku kako bi ovaj mogao svoj automobil odvesti na servis. To ne samo da je loš menadžerski potez već krši stroga pravila tvrtke koja nalažu da u vrijeme najjače sezone, a to je ona kad počinje školska godina, nijedan zaposlenik ne može uzeti godišnji odmor ili slobodne dane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga su zaposlenici počeli kovati urotu protiv Jaime, a rezultat se velikom brzinom proširio internetom i prouzrokovao joj velike probleme.

No, ovdje priča još ne staje. Nakon što su njih troje uz veliku pompu dali otkaz, bivši je dečko upraviteljice vratio robu vrijednu oko tisuću dolara koju su njegova bivša djevojka i njeni kolege ukrali iz trgovine u zadnjih nekoliko mjeseci.

Izvor tvrdi kako je čak i optužba da za Jaime "rak nije dovoljno dobar izgovor" nije utemeljena. Jaime tvrdi kako to nikad nije rekla, a nijedan od zaposlenika niti itko iz njihovih obitelji nema rak.

Izor potvrđuje kako Jaime možda nije najbolja šefica, ali ne zaslužuje da joj život zbog ovoga bude uništen. Njoj navodno prijete drugi zaposlenici tvrtke i nakon radnog vremena mora biti ispraćena s radnog mjesta kako je mediji ne bi maltretirali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara