"Seks-afera Kolinde i Srbina": Srpski mediji otkrivaju "mračnu tajnu" hrvatske predsjednice

"Seks-afera Kolinde i Srbina": Srpski mediji otkrivaju "mračnu tajnu" hrvatske predsjednice

Foto: Informer/Telegraf

SRPSKI Informer u novom broju donosi zanimljivu i prilično bizarnu priču o novoizabranoj hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović koja je, tvrde oni, "umalo zbog strasne ljubavi s poznatim srpskim plejbojem davne 1988. godine preselila u Beograd".

Informer tako u tekstu koji djeluje kao nešto što inače nalazimo na satiričnim portalima (iako to u ovom slučaju nije navedno), piše da su u njezinom stožeru do posljednjeg dana kampanje strahovali od otkrivanja “strašne tajne”.

Neimenovani izvor, inače "blizak prijatelj i suradnik nove hrvatske predsjednice", tvrdi da samo malobrojni prijatelji iz mladosti znaju za “Kolindinu seks-aferu sa Srbinom”.

"Bilo je to davne 1988. godine. Kao dvadesetogodišnja studentica na primorju je upoznala tada poznatog plejboja iz Srbije i strasna ljubav je odmah buknula. Čak se i žestoko posvađala sa svojom obitelji kada im je rekla da će prekinuti studij u Zagrebu i otići u Beograd", tvrdi izvor i dodaje da je sve “puklo vrlo brzo”, ali da je hrvatska šefica države godinama patila za zgodnim Srbinom.

"Taj Srbin je prvo obećavao kule i gradove, onda ju je iskoristio i odbacio! U jednom joj se trenutku prestao javljati i ostavio je samu. Iako se trudila da to od svih sakrije, godinama je patila za njim i čini mi se da neću pretjerati ako kažem da je baš tada zamrzila sve Srbe", govori izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim riječima, osim što je bolna uspomena, ova nesretna ljubav sa Srbinom je i "najveća mračna tajna" hrvatske predsjednice.

"Kolinda je tijekom cijele izborne kampanje strahovala da režim u Hrvatskoj ne otkrije njezine 'srpske grijehe' iz mladosti. Vjerovala je da će vlast to pokušati iskoristiti kako bi je politički diskreditirala u hrvatskoj desničarskoj javnosti, koja je za nju kao kandidata HDZ masovno podržala na ovim izborima. Bilo kako bilo, nitko u njenoj prisutnosti ne govori o ovoj temi jer ona odmah dobije napad histerije", zaključuje izvor.

Privedite osumnjičene

Među "osumnjičenim" plejbojima iz osamdesetih našli su se tako Zdravko Čolić, bivši maneken Đorđe Pavlov poznatiji kao Đoka Kortina, bivši maneken, sportski liječnik i kirurg Moma Jakovljević, bivši političar Milorad Vučelić, bivši maneken i "poznata gradska faca" Neven Bošković, nekadašnji savjetnik bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić i estradni menadžer Vlada Perović.

I dok su Čolić (ljudi, ja nisam), Kortina (volio bih da jesam), Jakovljević (stvarno se ne sjećam) i Vučelić (Ma gdje bih ja...) rekli što misle, Bošković, Krstić i Perović nisu komentirali napise.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara