Seljačina s Maseratijem: "Toliko zarađujem da ne znam što bih s novcem"

Seljačina s Maseratijem: "Toliko zarađujem da ne znam što bih s novcem"

Screenshot: YouTube

OVIH dana britanski su mediji prepuni priča o Petreu Craeteu ili "Seljačini s Maseratijem", a zašto je ovaj rumunjski doseljenik dobio toliko prostora možemo samo nagađati.

U svakom slučaju, svoju kratkotrajnu slavu duguje video zapisima koje objavljuje na internetu, a na kojim se kupa u kadi prepunoj novčanica od 20 funti.

U videu tvrdi da je sav taj novac zaradio za samo četiri sata i sve svoje sunarodnjake poziva da učine isto jer i on je jednom "bio švorc", ali danas "toliko zarađuje da ne zna što bi s novcem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja najveća briga je to gdje ću naći novčanik koji je toliko velik da sav moj novac stane u njega. Ne bih mogao hodati kad bih sve to potrpao u džepove", rekao je Rumunj koji je u London došao prije nekoliko godina i zaposlio se kao tjelohranitelj.

Godinu dana radio je za Alexa Reida, a danas brine o starletama i velikom broju manje i više poznatih klijenata.

Nadimak "Seljačina s Maseratijem" dobio je kad je objavio fotografiju na kojoj pozira u spomenutom automobilu. Međutim, unatoč njegovom hvalisanju, mnogi tvrde da auto zapravo ne pripada njemu već vjerojatno nekom od njegovih klijenata, a neki su zaključili da ni njegov stan ne izgleda pretjerano luksuzno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara