Severina: Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi

Severina: Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi

Foto: Facebook, Instagram

POPULARNA Severina danas se prerušila u Minnie Mouse kako bi svojem sinčiću Aleksandru, kojeg je dobila iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem, uljepšala njegov poseban dan.

Naime, maleni Aleksandar danas slavi treći rođendan, a koliko joj znači današnji dan, pjevačica je pokazala na svojem Facebooku, objavivši dirljiv status u kojem se prisjetila rođenja svojeg prvog djeteta, no i njoj dragih osoba koje dijele isti datum rođenja s Aleksandrom, svojeg menadžera Tomice Petrovića i Lepe Smoje, udovice poznatog novinara Miljenka Smoje.

"Prije 3 godine, Split je bio pod snijegom... Oko 10 sati ujutro, nazvala me prvo Lepa Smoje i pitala: 'Oće li mali Aca izać na moj rođendan?' - 'A triba bi, teta Lepa, al biće mu se ne da po ovom snigu, lipo mu je unutra.' - 'Jedva ga čekan vidit, čuvaj mi se Seve moja...' Tu večer u rodilištu svi su ranije otišli iz posjeta, išli su slavit Tomin rođendan. Zaspala sam oko 21 h. Liječnici su me probudili oko 21.40 h i prošaptali: 'Severina, vrijeme je'. Zgrabila sam telefon da im javim da idem rađat, a posljednja poruka na displayu bila je Tomina 'Ajmo hani, hopsa hopsa pa da mali i ja slavimo skupa.' Na današnji dan rodilo se troje meni bitnih ljudi. Dvoje prevažnih, moja teta Lepa Smoje, moj Tomica i najvažniji... Smisao svega sto sad jesam, moj sin, koji je svima unio toplinu jedne hladne splitske večeri... Sretan vam rođendan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večer prije, na svojem Instagramu je napisala: "Buzz Svjetlosni i mama Minnie čekaju rođendan. U beskraj i onkraj".

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara