Severina nakon operacije: Šest tjedana moram nositi štake

Foto: Facebook

U PRVOM intervjuu nakon operacije prednjeg križnog ligamenta i hrskavice Severina za Story otkriva kako provodi bolovanje, tko je najviše mazi dok se oporavlja, ima li udvarača te kako danas gleda na ljubav.

Unatoč operaciji, pjevačica je sve pripremila za povratak pa je tako prije operacije snimila videospot za pjesmu "Alcatraz", ujedno i prvi singl s nadolazećeg albuma, koji će se pojaviti 24. ožujka.

"To je nešto što me očito strpljivo čekalo. Čekalo je trenutak kad ću već pokidane ligamente dokusuriti nekim nezgodnim pokretom i kad će kapitulirati desna nožica, i to baš u trenucima odmora, na Maldivima", rekla je Severina i nastavila: "Prošla sam cijelu turneju, probe, koreografije i ništa. Neke stvari strpljivo čekaju i dođu kad im se najmanje nadaš. To valjda znate i iz priča o ljubavi… Moja desna noga prvi je put pokleknula početkom ljeta 2006., taman kad sam trebali krenuti na ljetnu turneju, otišla je zglobna košćica. Četiri godine nakon toga, 2010., na stageu sam skakala s podesta bubnjara (kunem vam se, to sam napravila 200 puta) i tad mi je puknuo meniskus pa sam načela prednji križni. Evo, i sad 2014., hm, moja desna noga kao da prati Svjetsko nogometno prvenstvo i operiram je svake četiri godine. Operacija je prošla izvrsno, zahvaljujem docentu Damiru Hudetzu."

Severina je objasnila i kako je tekao oporavak: "Odmah nakon ozljede nazvala sam svoju dragu prijateljicu i izvrsnu liječnicu Natašu Desnicu koja me s vrhunskim timom stručnjaka, Ivanom Tudorom, Domagojem Penavom i Tomislavom Bučancem mjesec dana pripremala za operaciju. Nije dovoljno samo da budete u dobroj formi, morate se pripremiti jer će vam postoperativna rehabilitacija biti puno lakša. I tek tada počinje pravi rad na oporavku".

"Šest tjedana moram nositi štake jer su mi, osim prednjeg križnog ligamenta, operirali i hrskavicu, a onda još nekoliko mjeseci do potpunog oporavka. S trenerom Edinom Mehmedovićem imam uobičajene treninge. Svima im od srca zahvaljujem. Lakše mi je jer mi društvo pravi i moj prijatelj Petar Trbović, koji je kod njih na rehabilitaciji potkoljenice. Zafrkavaju nas da smo sredili noge od puno šopingiranja", zaključuje Severina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara