Severina poručila: Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas! Danas homoseksualci, sutra vi!

Screenshot: RTL

KAO I brojni njezini kolege i Severina se izjasnila da će na dolazećem referendumu glasati protiv, a u izjavi za RTL kazala je i zašto.

Dajući izjavu na glavnom zagrebačkom Trgu gdje se odvija kampanja i koncert u organizaciji udruge Građani glasaju protiv pjevačica je o Željki Markić kazala: "Došla sam ovdje jer se prije nekoliko mjeseci pojavila jedna gospođa za koju nitko prije nije ni znao u Hrvatskoj. Htjela bi govoriti o ljubavi, o tome što je Isus propovijedao... U ovim teškim ekonomskim vremenima, ljudima ostaje samo vjera u ljubav i njihova djeca. Na to su ih uspjeli dobiti, na najtanje emocije".

"Gospođa o kojoj sam pričala na početku je dobila zemlju od Crkve i to može ostaviti svojoj djeci u nasljeđe, no vašoj djeci Crkva neće dati ništa u nasljeđe, oni će biti siromašni, ali ono što im možete dati u nasljeđe je njihova sloboda. Ja vas molim da 1. 12. glasate PROTIV", poručila je i dodala: "Ima jedna divna pjesma od čovjeka koji je bio u koncentracijskom logoru koja kaže 'prvo su došli po Židove, ja se nisam oglasio jer nisam Židov'. Ako budete šutjeli, sutra će doći po vas zato što se Dalmatinac u Zagrebu, zato što ste invalid, zato što imate siromašno dijete pa će ga izbaciti iz škole jer nije bogato. Sutra će doći po vas - danas homoseksualci, sutra vi".
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara