Severina rodila sina Aleksandra!

Severina rodila sina Aleksandra!

Foto: Arhiva

SEVERINA i njen zaručnik Milan Popović u ponedjeljak navečer su dobili sina. Pjevačica je rodila nešto iza 23 sata, a kako je izvijestio njen menadžer Tomica Petrović, dječak je dobio ime Aleksandar. Beba je duga 52 centimetra i teška 3.200 grama, a 39-godišnja pjevačica rodila je carskim rezom.

Podsjetimo, od početka siječnja je Severina radi blažih komplikacija ležala u splitskom rodilištu i čuvala trudnoću. Termin za porod joj je navodno bio još 7. veljače. Severina, rođena Splićanka, ranije je isticala kako bi voljela da njeno prvo dijete na svijet dođe u njenom rodnom gradu. Sretnu vijest o trudnoći Severina je s javnošću podijelila početkom kolovoza prošle godine, kad je obznanila da je u trećem mjesecu trudnoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro opet na pozornici

Iako je trudnoća u početku nije sputavala u nastupima i pojavljivanju na raznim događanjima, u posljednjoj fazi se pjevačica ipak morala malo "smiriti" i uzeti pauzu od koncerata. Predah od nastupa iskoristila je za rad na novom albumu, kojeg njeni obožavatelji željno iščekuju, a čiji je izlazak na tržište odgođen upravo zbog dolaska prinove. Severina bi se uskoro trebala vratiti i na pozornicu - Goran Bregović je najavio kako će biti njegova gošća na velikom koncertu kojeg povodom svog 62. rođendana sprema u sarajevskoj Zetri 24. ožujka ove godine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara