Severina u toplesu podržala humanitarni projekt

Severina u toplesu podržala humanitarni projekt

Foto: PR

NAŠA najpoznatija glazbenica Severina Vučković odlučila je podržati veliki humanitarni projekt "Darujmo ružičasti život" koji je pokrenula udruga Europa Donna – europska koalicija za borbu protiv raka dojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, tijekom 2013. godine Europa Donna provodit će čitav niz akcija i projekata kako bi pribavila sredstva za kupnju aparata za jednokratno zračenje - linearnog akceleratora, prvog takvog aparata u Hrvatskoj koji bi trebao pomoći mnogim ženama u sprečavanju i ranom otkrivanju raka dojke.Upravo je to bio razlog što je nedavno Ured predsjednika Josipovića  pohodilo mnogo poznatih osoba iz javnog, društvenog i kulturnog života Hrvatske, prijatelja i suradnika udruge Europa Donna a svi oni bit će važan dio velike humanitarne revije koja će se održati 21. veljače u muzeju Mimara.

Humanitarna modna revija u muzeju Mimara samo je jedan u nizu događanja kojim će Europa Donna prikupljati sredstva za kupnju linearnog akceleratora. Na reviji će sudjelovati većina najboljih hrvatskih modnih dizajnera dok bi se kao modeli trebale pojaviti mnoge poznate osobe Hrvatske, te na taj način dati svoju podršku projektima Europa Donne.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara