Shift konferencija - Najveći startup događaj u jugoistočnoj Europi

Foto: Press

U SPLITU će se 5. i 6. lipnja po treći put održati Shift konferencija, najveći startup događaj u jugoistočnoj Europi.

Ova konferencija je nastala kao rezultat uspješne suradnje triju informatičkih poduzeća iz Splita – Proceda, Profica i Locastica i želje da se mladima omogući što lakši pristup informacijama i kontaktima koji im mogu pomoći u njihovom probitku na lokalnu i međunarodnu IT scenu.

Konferencija tako djeluje kao mjesto susreta startup poduzetnika, investitora, uglednih mentora i predstavnika uspješnih informatičkih kompanija, novinara i predstavnika državnih tijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Shift konferenciji će prethoditi zanimljiva natjecanja programera i startupa a očekivani broj posjetitelja je veći od tisuću.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović se susreo s organizatorima „Shifta“ - najveće startup konferencije u regiji.Sastanak je zaključen uz pohvale i čestitke predsjednika mladim poduzetnicima. Predsjednik Josipović je izrazio svoje zadovoljstvo i ponos novom generacijom poduzetnika koja je stasala u gradu pod Marjanom i izjavio da je ovo dokaz da su i u Hrvatskoj mogući veliki poslovni pothvati i uspjeh na svjetskim tržištima, kao i praćenje globalnih trendova razvoja informatičke industrije i poduzetničkog angažmana mladih visokoobrazovanih ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara