"Sibirski Mowgli" odrastao u divljini i ne želi se vratiti u civilizaciju: Prvo moramo promijeniti smrad i zagađenje

Screenshot: YouTube

MLADIĆU imena Odzhan (20) koji je rođen i koji je odrastao u divljini, mediji su nadjenuli ime "sibirski Mowgli", a sve do ovog tjedna rijetko se susretao s drugim ljudima osim sa svojim roditeljima.

Međutim, kada je do susreta napokon došlo, mladić je rekao da nema namjeru vratiti se u civilizaciju i te da je sretan u divljini.

Njegovi roditelji, otac slikar i majka glazbenica, prije 16 godina odlučili su živjeti u divljini, a mladić nije pohađao školu, nikada nije cijepljen i cijeli je svoj život proveo odvojen od civilizacije, piše The Siberian Times.

Roditelji su ga obrazovali sami, engleski je naučio iz rječnika koji su ponijeli sa sobom, a u slobodno vrijeme bavi se slikanje.


Međutim, nakon svih ovih godina odlučio je zatražiti pomoć mještana nakon što su ga roditelji napustili. Mještani su ga doveli do tužitelja u gradu Belokurikha kojem je jasno dao do znanja da se na namjerava vratiti u civilizaciju.

"Želite da se preselim bliže gradu? Prije nego to učinim moramo stvoriti kulturnije društvo i riješiti se smrada i zagađenja u gradovima. Sretan sam ovdje", rekao je mladić i dodao da je njegova obitelj svih ovih godina preživljavala prodajući gljive i slike njegova oca te da su u kontakt s ljudima dolazili samo onda kada je to bilo nužno.

Nakon svih ovih godina odlučio je zatražiti pomoć mještana nakon što su ga roditelji napustili. Vrijeme će pokazati radi li se o istinitoj priči ili još jednom pokušaju prevare kao u slučaju "dječaka iz šume" koji je na prilično bizaran način pokušao izbjeći plaćanje alimentacije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara